Etter 18 år med aktiv politikk er det kroken på døra for kommunepolitiker fra Stranda, Are Kalvø. – Jeg er lei av ikke å bli tatt på alvor. Alle mine forslag til forbedringer i samfunnet har blitt møtt med latter og folkesnakk, sier Kalvø.

 

Lokalpolitiker Are Kalvø etterlater en lokalpolitikk i ruiner for å forfølge tull og tøys. (arekalvo.no)

Lokalpolitiker Are Kalvø etterlater en lokalpolitikk i ruiner for egen vinnings hensikt. (Foto: arekalvo.no)

 

Kalvø forteller til Opplysningskontoret at han forlater politikken med en stor grad av bitterhet.

– Jeg har nå ropt alarm på vegne av vanvittig mange i 18 år. Bare for å oppleve at de samme vanvittig mange ikke gjør annet enn å le bort de alvorlige problemstillingene jeg tar opp, sukker Kalvø.  Jeg har gjort alt tenkelig for å bli oppfattet som en seriøs politiker. Snakket og skrevet på nynorsk. Formidlet gjennom P2. Utgitt bøker om våre mest gjennomgripende, og gjennomkjedelige, problemstillinger: nød, bibelen og utfordringene fra Kina. Forgjeves. Kalvø sier at han ser fram til å skifte karrierevei:– Siden alle bare ler av meg, tenkte jeg at da får jeg bare gi folk det de vil ha. Tull og tøys. De eneste som ser ut til å trives i det moderne Norge er såkalte humorister. De er i alle medier og pengene renner tydeligvis inn. Men flere kan spille det spillet, sier Kalvø og hytter med neven. 

– Jeg skal ta på meg rare hatter, snuble over ting og legge det ut på YouTube. Da tenker jeg penger og anerkjennelse vil strømme på. Hehe, jeg ler bare av tanken. Hele veien til banken, sier Are Kalvø – Norges morsomste mann.

 

 

Tagged with →