Etter at foreldre reagerte på eselsex i Åsne Seierstads “Bokhandleren i Kabul” har bibliotekar Katharine O’Brien gått gjennom resten av skolens boksamling. Resultatet var nedslående.

Bibliotekar O'Brien i full sving med å rense skolebiblioteket for upassende innhold.

Bibliotekar O'Brien i full sving med å rense skolebiblioteket for upassend innhold.

Blant bøkene hun leste gjennom, var bestselgeren “Bibelen”. Hun er forskrekket over innholdet. – Bare i de to første såkalte ”Mosebøkene” er det flere grufulle, perverse sex-scener. For eksempel skjenker Lots to døtre ham full, før de voldtar ham mens han sover (1. Mos, 19:32-35). Juda kjøper sex av en prostituert i 1.Mos.38:15-18. Noah har tilsynelatede sex med sønnen sin i fylla (1. Mos., 9:22-25). Et annet sted bedriver en viss Onan en praksis kjent som å “hoppe av i svingen”, med kona til broren (1. Mos, 38:9).

– Seksuelt materiale er forbudt å vise til personer under 18 år i USA. Dersom Bibelen hadde blitt filmatisert, ville den blitt kategorisert som pornografisk, med advarsel om sterkt seksuelt og bestialsk innhold, sier O’Brien.

O’Brien sier hun ikke hadde noe annet alternativ enn å fjerne boken fra skolebiblioteket: – I det hele tatt framstår forfatteren, en viss Gud, som svært pervers og sex-fiksert. Jeg håper noen kan hjelpe ham med problemene han åpenbart sliter med.

Tagged with →