bloggbyline-johnny1Opplysningskontorets graveavdeling har fått tips om at en kommunestyrepolitiker med rikspolitiske ambisjoner bosatt i det sentrale østlandsområdet skal ha hatt seg med en nigeriansk prostituert bak Norges Bank sent torsdag kveld.

Eksempel på eksotisk kulturaktivitet som pirrer nysgjerrigheten hos mange som ønsker å komme i kontakt med Nigerianske kvinner i Oslo-området.

Eksempel på eksotisk kulturaktivitet som pirrer nysgjerrigheten hos mange som ønsker å komme i kontakt med nigerianske kvinner i Oslo-området.

Vår egen kommentator Geir-Bjørnar Ødegaard var i Oslo som del av en kommunestyredelegasjon som skulle klage på rullering av øremerket kommunalplan for bygningsteknisk vedlikehold. Han havnet naturlig nok raskt i søkelyset for etterforskningen. Men han bedyrer sin uskyld: – Den nigerianske jenta jeg ble sett med er moren til en god venninne av meg. Vi går ofte tur sammen på Karl Johan og har mange interessante samtaler. Skal jeg straffes fordi jeg er interessert i andre kulturer nå? Ødegaard legger til: – Hvis jeg nå skulle kjøpe en nigeriansk prostituert, tror du jeg ville vært så dum å gå ned Oslos paradegate med henne? Jeg ville selvsagt tatt henne med til [navnet på en sentral østlandskommune] slik jeg pleier.

Jeg har plassert min blogg i Oslobloggportalen Bloggurat!